Nyhetsbrev

Utkommer ca 10 gånger/år med information om vad som händer på Skeppsholmsgården.
Helgkurs i järnsmide

Helgkurs i järnsmide

Lär dig grunderna eller fördjupa dig i smide under en helgkurs.

Läs mer »

Tisdagssmide – klippkort till smedjan

På tisdagskvällar har du möjlighet att nyttja vår smedja och smida på egen hand. Detta är något för dig som gått ett par kurser hos oss och börjar känna sig säker i ditt smidande och hur vår smedja fungerar. Då det inte finns någon lärare med ligger ansvaret på dig själv att du utvecklas. Upplägget fungerar så att du köper ett klippkort på 10 gånger. Tillfällena nyttjar du när du själv har tid och möjlighet att närvara.

För att få smida på egen hand vill vi att din kurslärare ställer upp som referens. Av säkerhetsskäl vill vi ha minst två och max sex deltagare på vårt öppna smide.


 

Tider och bra att veta

Tid: Tisdagar 18-21.
Förkunskaper: Vi vill att du ska känna dig trygg med att smida själv i vår smedja. Oftast krävs ett par kurser för detta. Har du redan erfarenhet från smide vill vi att du tar minst en kvälls-, fortsättnings- eller helgkurs hos oss. Prata med läraren under kursen så att de kan gå igenom alla rutiner för hur vår smedja fungerar.
Giltighet: När du ej deltagit i ett tisdagssmide under två år har vi rätt att stryka dina outnyttjade tillfällen. Vi betalar inte tillbaka några pengar för dessa.
Vid frågor, kontakta oss.


 

Betalning

Det spelar ingen roll om du köper ett klippkort som det står 2018 eller 2019 på om du vill smida 2020. Klippkorten är giltiga i två år från sista tillfället du deltog.

Information Pris Antal
Klippkort i smedjan 10 tillfällen 2.000,00kr (SEK)