Grundkurs i Svets

Grundkurs i Svets

Prova på grunderna i svets under en helg på Skeppsholmen.

Läs mer »

Nyhetsbrev

Utkommer ca 10 gånger/år med information om vad som händer på Skeppsholmsgården.

Vardagssnickeri dagtid – klippkort till snickeriet

  • Vardagssnickeri dagtid – klippkort till snickeriet | Snickerikurser

Under dagtid på tisdagar och torsdagar har du möjlighet att nyttja vårt snickeri för att snickra på egen hand. Detta är något för dig som gått ett par kurser hos oss och börjar känna dig säker i ditt snickrande samt hur vårt snickeri och våra maskiner fungerar. Då det inte finns någon lärare närvarande ligger ansvaret på dig själv att du utvecklas. Upplägget fungerar så att du köper ett klippkort på 10 gånger. Tillfällena nyttjar du när du själv har tid och möjlighet att närvara. Det du snickrar skall få plats på hyllorna avsedda för snickeriprojekt.

För att få snickra på egen hand vill vi att din kurslärare ställer upp som referens. Av säkerhetsskäl vill vi ha minst två och max fyra deltagare på vårt öppna snickeri under dagtid.


Tider och bra att veta

Tid: Tisdagar/torsdagar, antingen förmiddag mellan 9:00-13:00 alt. eftermiddag mellan 13:00-17:00.
Förkunskaper: Vi vill att du ska känna dig trygg med att snickra själv i vårt snickeri. Oftast krävs ett par kurser för detta. Har du redan erfarenhet från att snickra vill vi att du tar minst en snickerikurs hos oss. Prata med läraren under kursen så att de kan gå igenom alla rutiner för hur maskinerna i just vårt snickeri fungerar.
Projekt: Du tar själv med dig det material du behöver. Det är också enbart projekt av privat karaktär som är tillåtna. Observera att vi inte har utrymme att förvara stora och skrymmande byggen/projekt i lokalen, det som byggs skall få plats på hyllorna.
Giltighet: När du ej deltagit under ett snickeritillfälle under två år har vi rätt att stryka dina outnyttjade tillfällen. Vi betalar inte tillbaka några pengar för dessa.
Vid frågor, kontakta oss.


Betalning

Klippkorten är giltiga i två år från sista tillfället du deltog.

Information Pris Antal
Klippkort i snickeriet 10 tillfällen 1.800,00kr SEK  


Vad tycker våra deltagare?

Genomsnitt 5,0 av 5 baserat på 1 recension.

Rekommenderas

2020-12-02

Ett väldigt trevligt komplement till kvällskursen för mig som har möjlighet att också snickra på dagtid. Hela miljön på Skeppsholmsgården är som ett andningshål i storstaden!

Göran

Vad tycker du om vårt klippkort till snickeriet?

Brukar du snickra dagtid med oss? Lämna gärna en recension, tänk på att det du skriver blir offentligt här på hemsidan. Kontakta oss om du har något av privat karaktär du vill förmedla.