Grundkurs i Svets

Grundkurs i Svets

Prova på grunderna i svets under en helg på Skeppsholmen.

Läs mer »

Nyhetsbrev

Utkommer ca 10 gånger/år med information om vad som händer på Skeppsholmsgården.

Shamrock – En vändpunkt

”En dag såg jag mig i spegeln för första gången och för första gången såg jag i min spegelbild mörka ögon med hat och tvivel titta tillbaka på mig. Vem är jag egentligen?
Detta är början på en väldigt jobbig tid för mig och min familj, som flera år senare resulterade i boken Shamrock” – Mattias Waesterberg.

Den här temakvällen handlar om Shamrocks betydelse för Mattias personliga resa. Han adopterades från Jamaica som liten och efter en återresa dit som 15-åring mådde han inte helt bra. Betygen dök och han hamnade i lite fel sällskap. Vändpunkten kom när han seglade med Shamrock och efter hemkomsten orkade han med en nystart. Han har tillsammans med sin mamma Christina Lundquist skrivit boken “Shamrock” och den 19 april kommer de till Skeppsholmen. Förutom att presentera boken pratar de om den problematik som ofta uppstår i tonåren, om att hitta sig själv och att ta steget in i vuxenvärlden. Det blir även diskussion samt frågestund. Välkomna!

Shamrock - En vändpunkt | FöredragShamrock - En vändpunkt | Föredrag


Tider och bra att veta

Datum och tid: Onsdagen den 19:e april 2017 kl. 19.00-21.00.
Plats: Ombord på Shamrock.
Pris: Temakvällen är gratis, men deltagarna får gärna lämna en donation till verksamheten (kontant, kort eller swish).
Boken: För de som är intresserade kommer boken att säljas av Christina och Mattias på plats. 140 kr kostar den och de kan ta kontanter eller swish.
Kursform: Annan folkbildning i Samverkan med NBV.
Shamrock - En vändpunkt | Föredrag


Anmälan

Försäljningen är stängd eftersom evenemanget har passerat.