Nyhetsbrev

Kvällskurs i vardagssnickeri

Kvällskurs i vardagssnickeri

Lär dig vardagssnickeri på kvällstid under en termin.

Läs mer »

Påriggarhelg 23-24 april 2016

Posted in Nyheter | no comments

Boka in helgen 23-24 april 2016! Då kommer vi att rigga på Shamrock till kaj vid Skeppsholmen. Den nya masten kommer redan att stå på plats men det kommer att finnas mycket jobb med att rigga på block, tåg och segel. Att vara med och rigga på är ett utmärkt tillfälle att lära sig fartyget och dess rigg. Planerar du att segla som instruktör är detta mycket meriterande. Alla intresserade är dock välkomna, oavsett tidigare erfarenhet.

På lördagskvällen är det precis som tidigare år Kulturnatt i Stockholm. Då får vi hjälpas åt att visa upp Shamrock och berätta om våra seglingar.

Tider
Lördag: 10-17 riggar vi på, 18-24 guidar vi folk på Kulturnatten.
Söndag: 10-17 riggar vi på.
Du behöver inte vara med alla timmar.

Mat och övernattning
Vi bjuder på mat under påriggaren. Meddela jakob.naredi@skeppsholmsgarden.se om du kommer och vilka måltider du vill ha (lördag lunch, lördag middag, söndag frukost, söndag lunch) och ev. allergier. För de som vill går självklart bra att sova ombord.

Förberedelser tisdagen 19 april
På den öppna verksamheten tisdagen den 19 april förbereder vi oss inför helgen. Då går vi bland annat igenom moment som är bra att kunna vid själva påriggaren. Tex hur man musar schackel och litsar fast segel. Välkomna från 17.30 då vi serverar soppa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *