Grundkurs i Svets

Grundkurs i Svets

Prova på grunderna i svets under en helg på Skeppsholmen.

Läs mer »

Nyhetsbrev

Utkommer ca 10 gånger/år med information om vad som händer på Skeppsholmsgården.

Tack för ett fantastiskt 2016!

Posted in Nyheter | no comments

Hej,

2016 går mot sitt slut  – och vilket bra år det har varit på Skeppsholmsgården!

Vi har sjösatt nya kurser inom ämnena akvarell, jakt och utombordsmotorer och ökat antalet deltagare på kurserna i snickeri, smide och brödbageri. Fler barn än tidigare år fick möjlighet att segla kollo och alla som bidragit till seglingarna kan känna sig stolta över de mycket fina omdömena från barn, föräldrar och Stockholm Stad.

Shamrock har fått två nya master och seglat 96 av årets dagar – en ökning med 20% från förra året. Med många bokningar för 2017 stävar skutan vidare mot ännu ett rekordår.

2016 var också året då vi tog farväl av Frasse, en omtyckt kapten och medarbetare. Saknaden efter honom blandas med hoppfullhet när vi konstaterar att återväxten på Hemgården är god. Det gäller dels volontärerna men också bland vår personal. Detta känns bra inför framtiden!

Att vi lyckas göra så många bra saker och samtidigt hålla en stark ekonomi beror på alla stora och små insatser från volontärer, kurs- och seglingsledare, donatorer och personal. Ett stort tack till alla er som kämpat och bidragit till att 2016 blivit ett så bra år för Skeppsholmsgården!

Vi önskar alla er som följt, besökt eller stöttat oss ett riktigt Gott Nytt År!

Skeppsholmsgårdens styrelse genom Dan Roupe

PS
Du som ännu inte upptäckt hemgården där hav möter land:  Besök eller kontakta oss så berättar vi mer!

Hos oss finns det något att uppleva och bidra med för alla. Från att mecka med motorer, segla som ledare och leda kurser till att fixa med ekonomi och hemsidor och mycket mer. Vi hörs!

Tack för ett fantastiskt 2016! |

Kommentarer inaktiverade.